شروع تحقیقات وزارت دادگستری آمریکا درباره خودکشی قاچاقچی انسان در زندان

به گزارش وبلاگ ایتالیا، وزارت دادگستری آمریکا اظهار داشت تحقیقاتی را در زمینه شبهات پیرامون خودکشی جفری اپستین، بانکدار و قاچاقچی انسان، شروع نموده است.

شروع تحقیقات وزارت دادگستری آمریکا درباره خودکشی قاچاقچی انسان در زندان

به گزارش گروه بین الملل وبلاگ ایتالیا، وزارت دادگستری آمریکا تحقیقاتی را در رابطه با صحت اطلاعات مربوط به خودکشی جفری اپستین بانکدار معروف آمریکایی و قاچاقچی بین المللی انسان، شروع نموده است.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، ویلیام بار دادستان کل آمریکا روز سه شنبه شنیدن خبر مرگ اپستین را شوک آور توصیف کرد. وی همچنین گفت، بازرسی کل وزارت دادگستری تحقیقاتی را درباره چگونگی انجام خودکشی توسط اپستین ترتیب داده است.

بار در این خصوص گفت: مرگ آقای اپستین سوالاتی جدی را برانگیخته است که باید جواب داده گردد.

وی اضافه کرد: علاوه بر تحقیقات اف بی آی، با بازرس کل که تحقیقاتی را در مورد نحوه مرگ آقای اپستین فراهم می نماید مشورت کردم.

هیچ تأیید رسمی درخصوص خودکشی اپستین انجام نشده است اما شماری مقامات در گزارش هایی که منتشر نموده اند معتقدند او خود را حلق آویز نموده است.

چند هفته پیش نیز این بانک دار معروف و دوست قدیمی و نزدیک دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، مبادرت به خودکشی کرد. مأموران زندان او را در حالی یافتند که کبودی هایی دور گردنش داشت. پس از این واقعه برای جلوگیری از خودکشی مجدد، وی را تحت نظر قرار دادند.

سی ان ان طی گزارشی مدعی شده است، پس از انجام ارزیابی روانشناسی روزانه از اپستین، نظارت برای جلوگیری از خودکشی مجدد او متوقف شده بود و از آن پس در یک واحد مسکونی ویژه در زندان زندگی می کرد.

اکنون عدم تأیید رسمی خودکشی اپستین تئوری های توطئه مختلفی را به وجود آورده است. راست گراهای آمریکا می گویند مرگ اپستین با خانواده کلینتون ها مرتبط است زیرا کلینتون نیز با وی رابطه ای نزدیک داشت و به خاطر هراس از رسوایی در نتیجه اعترافات اپستین دستور قتل وی را داده است.

ترامپ نیز در حساب توئیتری خود، مطلبی را بازنشر داد که در آن نوشته شده بود: اپستین اطلاعاتی درباره بیل کلینتون داشت و حالا او مرده است.

در صورتی که محکومیت اپستین درخصوص قاچاق دختران زیر سن قانونی تأیید می شد، وی مجبور بود 45 سال را در زندان سپری کند.

سال 2007 پلیس فدرال آمریکا اف بی آی کوشش کرد او را به خاطر وادار کردن دختران زیر سن قانونی به تن فروشی، تحت پیگرد قرار دهد. از نظر حقوقی چند سال زندان و حتی زندان ابد در انتظار این بانکدار بود، اما او در عمل تنها به 18 ماه حبس محکوم شد.

الکساندر آکوستا دادستان وقت میامی در سبک شدن حکم اپستین و دادن رشوه به قربانیان به او یاری کرد. آکوستا بعدها توسط ترامپ به عنوان وزیر کار انتخاب شد و پس از روشن شدن نقشش در عدم اجرای صحیح قانون، کناره گیری کرد.

ص

منبع: خبرگزاری فارس

به "شروع تحقیقات وزارت دادگستری آمریکا درباره خودکشی قاچاقچی انسان در زندان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شروع تحقیقات وزارت دادگستری آمریکا درباره خودکشی قاچاقچی انسان در زندان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید