توسعه تجارت با غنا نیازمند حل مسائل حمل ونقلی است

به گزارش وبلاگ ایتالیا، سفیر جمهوری غنا در تهران و رایزن مالی این سفارتخانه که به دعوت اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان به این استان سفر نموده اند، در نشست با جمعی از فعالان مالی همدان ضمن تشریح فرصت های سرمایه گذاری و همکاری های مالی و ایران و غنا، بر لزوم توسعه مناسبات تأکید کردند.

توسعه تجارت با غنا نیازمند حل مسائل حمل ونقلی است

علی اصغر زبردست، رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی همدان در این نشست گفت: با توجه به انتخاب اتاق همدان به عنوان اتاق مشخص غنا و با هدف توسعه همکاری های دوجانبه از سفیر کشور جمهوری غنا جهت آشنایی بیشتر با ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در استان دعوت به عمل آمد.

رئیس اتاق همدان ضمن معرفی پتانسیل های مالی و تجاری استان، پیشینه ای از روابط استان با کشور غنا و بعلاوه مطالبی در مورد هیئت های اعزامی در حوزه های مختلف فنی مهندسی، کشاورزی، معادن به کشور غنا و حضور مهمانان دولتی و تجار غنا در استان ارائه کرد.

او با اشاره به تفاهم نامه های قبلی به بیان ظرفیت های استان همدان در حوزه های کشت فراسرزمینی، خدمات فنی و مهندسی، گردشگری سلامت، آموزش های فنی و حرفه ای و پزشکی و ...، اظهار کرد: ظرفیت های بسیاری برای همکاری های مالی وجود دارد اما مسائل مربوط به حمل ونقل دریایی به غنا و نبود پرواز مستقیم به این کشور ازجمله مسائلی است که باید رفع گردد.

رئیس اتاق همدان ادامه داد: از سال 94 به این نتیجه رسیدیم که تعدادی از کشورها را به عنوان هدف بازار برای استان مشخص کنیم و بتوانیم فعالان مالی را برای برقراری مراودات با این کشورها راهنمایی کنیم.

زبردست کشور غنا را به عنوان یکی از امن ترین کشورهای آفریقایی مطرح نمود و گفت: با آنالیز میدانی از 54 کشور در افریقا، غنا به عنوان یکی از برترین کشورهای آفریقایی هم ازنظر امنیت و هم پتانسیل و مزیت هایی است که می تواند یاری حال کشور و استان باشد، در نظر گرفته شد که به همین منظور از سال 94 نشست های مختلفی را با کشور غنا برقرار کردیم.

وی در ادامه گفت: به علت شرایط مستعد و مناسب کشور غنا و طبق توافق کشور غنا با جهاد کشاورزی استان همدان در بحث کشت های فراسرزمینی 50 هزار هکتار زمین در اختیار جهاد کشاورزی نهاده شد و برای کشت و کار آماده سازی شده است.

زبردست با تأکید بر بحث امنیت در سرمایه گذاری اضافه کرد: غنا خوشبختانه در مسائل امنیتی کمترین آسیب و تزلزل را در 20 سال اخیر داشته است.

رئیس اتاق همدان در نشست فعالان مالی استان با سفیر غنا اضافه کرد اکنون با پیگیری های اتاق همدان زمینه لازم جهت سرمایه گذاری فعالان مالی استان و توسعه تبادلات دوجانبه فراهم شده است که امیدواریم بخش خصوصی این فرصت را مغتنم شمرده و از آن بهره برد.

در ادامه سفیر غنا در تهران با تأکید بر ظرفیت های بی نظیر ایران برای توسعه مراودات تجاری و سیاسی گفت: غنا و ایران توانایی پشتیبانی یکدیگر را در زمینه های مختلف دارند.

اریک اسوبواتنگ به برنامه های مشترک اتاق ایران و غنا اشاره نمود و اضافه کرد: نشست های مجازی بین فعالان مالی و بازرگانان هر دو کشور پیش بینی شده تا به نقاط مشترک برای توسعه مراودات تجاری برسیم.

وی با اشاره به حمایت کشور غنا از سرمایه گذاران گفت: سرمایه گذاری در غنا بسیار کم خطر و برای فعالیت های مالی محلی امن به شمار می آید، به گفته وی کشور غنا از سرمایه گذاران با آغوش باز استقبال می نماید و مشوق هایی نیز در این زمینه تدارک دیده است.

اسوبواتنگ اضافه کرد غنا از سرمایه گذاران با آغوش باز استقبال می نماید و مشوق هایی نیز در این زمینه تدارک دیده است.

سفیر غنا به سرمایه گذاران اطمینان خاطر داد غنا کشوری امن با بازگشت سرمایه 100 درصدی است و گواه این ادعا افرادی هستند که هم اکنون در کشور ما مشغول فعالیت های مالی شده اند.

وی با اشاره به فرصت های سرمایه گذاری این کشور گفت: چنانچه سرمایه داران در منطقه آزاد غنا سرمایه گذاری نمایند از معافیت مالیاتی پنج ساله برخوردار می شوند.

سفیر غنا در تهران اعلام کرد: سرمایه گذاران بسته به نوع و مکان سرمایه گذاری از بسته های حمایتی بهره مند می شوند و چنانچه قوانین و مقررات را رعایت نمایند هیچ نگرانی و دغدغه ای نخواهند داشت.

منبع: اتاق بازرگانی ایران

به "توسعه تجارت با غنا نیازمند حل مسائل حمل ونقلی است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توسعه تجارت با غنا نیازمند حل مسائل حمل ونقلی است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید