کاشانک، روستایی سرسبز

به گزارش وبلاگ ایتالیا، زهرا کریمی ـ خبرنگار: روستاهای شمال تهران در روزگاران گذشته از جمله مناطقی بودند که به دلیل آب و هوای خوش، نظر شاهان قاجار را به خود جلب می کرد.

کاشانک، روستایی سرسبز

محمدشاه قاجار به دلیل شباهت درختان سرسبز ده کاشانک به شهرستان کاشان، این روستا را کاشانک یعنی کاشان کوچک نام گذاشت و املاک را هبه سوگلی اش کرد.

کاشانک 200 سال قدمت دارد و اکنون، به جز قسمتی از آن، بافت محلی اش تغییر نموده است. تکیه کاشانک از مکان های مذهبی و قدیمی محله است که اوایل انقلاب در آتش سوخت اما به همت اهالی بار دیگر ساخته شد. امیر مهدی امینیان از معتمدان محله کاشانک درباره این تکیه می گوید: درباره آتش سوزی 2 روایت وجود دارد.

کنار تکیه چنار قدیمی هست که درون آن حفره ای بود و مردم برای حاجت دریافت شمع روشن می کردند و همین منجر به آتش سوزی شد و روایت دیگر به انقلابی بودن جوانان محله مربوط می گردد و می گویند کمیته ضد خرابکاری قصد فروپاشی پاتوق اهالی را داشت و این مکان مذهبی را به آتش کشید. اما 3 روز بعد از آتش سوزی، اهالی برای ساختن دوباره آن دست به کار شدند.

امینیان از محله کاشانک گفتنی های بسیاری دارد و می گوید: موزه دارآباد و کاخ نیاوران همه از املاکی هستند که در گذشته در محدوده روستای کاشانک واقع شده بودند اما به مرور زمان با تقسیم بندی های جدید این اراضی از محله کاشانک جدا شد.

منبع: همشهری آنلاین

به "کاشانک، روستایی سرسبز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاشانک، روستایی سرسبز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید