طرح جامع افزایش بهره وری انرژی در دستور کار قرار گیرد
به گزارش وبلاگ ایتالیا، اسماعیل تبادار در جلسه ارایه راهکارهای جامع بهره وری انرژی در دستگاه های دولتی که توسط دانشگاه شیراز مطرح گردیده است، انرژی های مصرفی همچون آب و برق را از مهمترین سرمایه های عام دانست و اضافه نمود: این سرمایه ها هر روز با تنگناهای بیشتری روبرو می شوند بنابراین افزایش بهره وری انرژی به عنوان یکی از مولفه های توسعه پایدار باید در برنامه ریزی ها مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر لزوم صرفه جویی در مصرف آب و برق، گفت: در حال حاضر 18 درصد از برق مصرفی کشور به وسیله آب سدها تامین می گردد بنابراین اگر صرفه جویی در آب وجود داشته باشد ضریب اطمینانی برای تامین این 18 درصد برق ایجاد خواهد شد.
تبادار با بیان اینکه بکارگیری روش های جامع بهره وری انرژی باید پیش از این در دستور کار قرار می گرفت، بر لزوم اجرایی شدن این راهکارها در اسرع وقت تاکید نمود.
وی با تاکید بر اینکه راهکارهای بهره وری انرژی باید در قالب یک طرح جامع ارایه گردد، اضافه نمود: این طرح جامع باید همه روش ها و طرح های پراکنده را در بر بگیرد و با در نظر دریافت همه جوانب، نقشه راه دستیابی به هدف نهایی را ترسیم کند.
استاندار فارس گفت: اگر چنین برنامه جامع و کلانی تدوین گردد به رغم کمبود اعتبارات موجود گام های موثری در زمینه بهره وری انرژی برداشته خواهد شد.
تبادار با بیان اینکه ادامه یافتن کارهای بزرگ ضامن اثربخشی هر چه بیشتر این کارها است، اظهارکرد: متاسفانه بسیاری از امور مهم تنها در زمان بحران اجرا می شوند و پس از آن پیگیری و مداومت لازم برای رسیدن به نتایج پایدار در دستور کار قرار نمی گیرد.
استاندار فارس با اشاره به اینکه این استان رتبه دوم صرفه جویی برق در تابستان گذشته را کسب نموده است، گفت: ممیزی برق با در نظر دریافت حداقل ها در تابستان گذشته سبب شد بیش از 200 مگاوات در پیک مصرف برق استان فارس صرفه جویی گردد.
تبادار با اشاره به اقدامات انجام گردیده در راستای صرفه جویی در مصرف برق توسط دستگاه های اجرایی استان، اضافه نمود: در حالی که میزان برق مصرفی سالانه دستگاه های اجرایی استان فارس در سال گذشته 12 میلیون مگاوات بوده، در امسال و پس از انجام ممیزی های حداقلی این میزان با کاهش یک میلیون مگاواتی رو به رو گردیده است.
وی افزود: تنها مصرف برق استانداری فارس در مردادماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 31 درصد کاهش داشته است.
استاندار فارس با تقدیر و تشکر از مردم استان فارس در صرفه جویی مصرف برق، تاکید نمود: بدون تردید همکاری و همراهی مردم در صرفه جویی برق مصرفی یکی از مهمترین دلایل موفقیت در امر کاهش مصرف برق بوده است.
وی با اشاره به طرح پیشنهادی دانشگاه شیراز و آمادگی تیم ارایه دهنده این طرح ، خواهان هماهنگی این گروه با دستگاه های اجرایی مربوطه و دستیابی به طرح جامع و عملیاتی افزایش بهره وری انرژی شد.
منبع: خبرگزاری مهر