5 نکته مهم برای تهیه کیک لیمو خوشمزه در منزل

به گزارش وبلاگ ایتالیا، کیک لیمو نوعی کیک عصرانه خوشمزه و خوش طعم است که بافت نرم و سبکی دارد و به علت داشتن لیمو در ترکیباتش کیک بسیار خوشبویی است.

5 نکته مهم برای تهیه کیک لیمو خوشمزه در منزل

وبلاگ ایتالیا | کیک های میوه ای به علت عطر و بوی میوه تازه ای که در آن ها به کار رفته است، همواره پر هوادار و محبوب هستند. کیک لیمو یکی از انواع کیک های میوه ای است که عطر و طعم بسیار دلچسبی دارد. استفاده از آب و پوست لیموی تازه در ترکیبات این کیک علاوه بر خواص بی نظیر آن سبب می گردد کیکی لطیف، خوشبو و خوش طعم داشته باشید.

به گزارش وبلاگ ایتالیا ، این کیک می تواند یک عصرانه عالی همراه با چای یا قهوه برای شما باشد. در این مطلب دستور پخت کیک لیمو همراه با آموزش پنج نکته مهم و کاربردی برای تهیه کیک در منزل تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کیک لیمو

تخم مرغ: 4 عدد

شیر: 1 پیمانه

شکر: یک و نیم پیمانه

روغن مایع: نصف پیمانه

آرد: دو و نیم پیمانه

لیمو ترش: 1 عدد

وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک لیمو

لیمو ترش را خوب بشویید. پوست روی لیمو را با رنده نازک رنده کنید و کنار بگذارید. حالا آب لیمو ترش را بگیرید و توی لیوان بریزید. تخم مرغ ها را توی یک کاسه مناسب بشکنید و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید. سپس همزن را روشن کنید و ابتدا با دور کند حدود سی ثانیه بزنید؛ سپس دور همزن را بیشتر کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا مایه ای شفاف و کرم رنگ به دست بیاید. سپس روغن مایع را اضافه کنید. سی ثانیه هم بزنید و بعد شیر را همراه با آب لیمو ترش به مایه اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید. در آخر رنده پوست لیمو را توی مایه کیک بریزید و همزن را خاموش کنید. در مرحله آخر آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و بعد از سه بار الک کردن کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با یاری لیسک یا همزن دستی آرام و از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا مخلوط گردد و حالت گلوله ای نداشته باشد. قالب مورد نظرتان را با کره چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید.

حالا مایه کیک لیمو را توی قالب بریزید و قالب را چندبار روی سطح کابینت یا میز بکوبید تا هوای اضافه آن خارج گردد. سپس قالب را در فری که از قبل داغ نموده اید و با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار بدهید تا بپزد. بعد از اینکه کیک پخت و قالب را خارج کردید، بگذارید کمی خنک گردد؛ سپس کیک را توی ظرف سرو مورد نظر برگردانید. برای تزیین کیک می توانید کمی پودر قند روی آن الک کنید یا با برش هایی از لیموی تازه و خامه فرم گرفته کیک را تزیین کنید.

5 نکته مهم برای تهیه کیک

1- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از آغاز همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. بعلاوه برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک مثل پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می گردد و درنتیجه بافت کیک شما بهتر می گردد.

2- همواره زمان به هم زدن تخم مرغ چندین بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با یاری لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره ای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد، وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده می کنید، باز کیک بوی تخم مرغ می گیرد. خیلی از افراد فکر می نمایند که وانیل و طعم دهنده ها بوی بد تخم مرغ را از بین می برد. درحالی که این فکر اشتباه است. آن چه بوی بد تخم مرغ را از بین می برد، درست هم زدن تخم مرغ است. پس این مرحله را بادقت انجام دهید.

3- در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی گیرد. همواره باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، 1/3 قالب خالی بماند. البته همه این موارد احتیاج به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید که چه قالبی مناسب است. باید چندبار کیک درست کنید تا چشم شما به میزان ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید. یکی از برترین قالب ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب ها قیمت مناسبی هم دارد. قالب های گالوانیزه است که معمولاً از همه لوازم قنادی ها می توانید تهیه کنید و در طرح ها و شکل های مختلف موجود است.

4- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از 30 دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات تان هدر می رود، زیرا در این صورت کیک شما پف نمی کند.

5- سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی میزان های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. میزان گیری با ترازوی دیجیتال نسبت به پیمانه ها دقیق تر است. خیلی از افراد طریقه صحیح استفاده از پیمانه ها را نمی دانند؛ بنابراین اگر برایتان مقدور است، حتماً ترازوی دیجیتال تهیه کنید.

منبع: فرادید

به "5 نکته مهم برای تهیه کیک لیمو خوشمزه در منزل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نکته مهم برای تهیه کیک لیمو خوشمزه در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید