سفارت انگلیس و دریافت ویزای این کشور

چگونه وقت سفارت انگلیس بگیریم؟ برای دریافت ویزای توریستی انگلیس چه مدارکی ضروری است؟ سفارت انگلیس در ایران کجاست؟ خبرنگاران در راهنمای سفارت انگلیس، به این سوالات پاسخ می دهد.

سفارت انگلیس و دریافت ویزای این کشور

ویزای توریستی انگلیس با دریافت وقت سفارت و مراجعه به سفارت و تحویل مدارک، پرداخت هزینه و انگشت نگاری صادر خواهد شد. خدمات مرتبط با صدور انواع ویزا در مرکز تقاضای ویزا و مهاجرت بریتانیا در تهران ارائه می گردد. برای آشنایی بیشتر با مدارک سفارت انگلیس، نحوه دریافت وقت سفارت انگلیس، دریافت ویزا و دسترسی به این سفارت در ادامه همراه خبرنگاران باشید.

سفارت انگلیس کجاست؟

سفارت انگلیس در ایران، در تهران، خیابان فردوسی، شماره 198 واقع شده است.

موقعیت سفارت انگلیس در تهران روی نقشه
  • تلفن سفارت انگلیس: 64052000
  • کدپستی: 91144-11316
  • آدرس سایت سفارت انگلیس: سایت رسمی سفارت انگلیس در تهران

ساعات کاری بخش کنسولی

بخش کنسولی سفارت انگلیس، یکشنبه الی پنجشنبه، از ساعت 07:00 الی 14:00 آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

دریافت وقت سفارت انگلیس

برای دریافت وقت از سفارت انگلیس در تهران، ضروری است فرم تقاضای ویزای انگلستان را که به صورت آنلاین در وب سایت سفارت انگلیس واقع شده است، تکمیل نمایید. بعد از انجام مراحل آنلاین، وقت سفارت انگلیس، معین شده و به وسیله ایمیل به طور اتوماتیک به آدرس ایمیلی که در زمان تکمیل فرم وارد نموده اید، ارسال می گردد.

مدارک لازم برای درخواست وقت مصاحبه سفارت انگلیس

  • اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی
  • تکمیل فرم فارسی درخواست وقت سفارت انگلیس
  • اسکن دعوتنامه (در صورت داشتن دعوتنامه) و مدارک اقامتی دعوت کننده

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی انگلیس

اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی

1. پاسپورت معتبر

  • گذرنامه حداقل 3 ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده، اعتبار داشته باشد

2. فرم تکمیل شده آنلاین درخواست ویزا به همراه برگه تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت

3. دو قطعه عکس 4/5 در 3/5

4. اصل یا کپی دعوتنامه معتبر و در صورت نداشتن، رزرو هتل در انگلیس

5. اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج

6. اصل و ترجمه رسمی شناسنامه

7. اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی (گواهی اشتغال به کار همراه با ذکر تاریخ درخواست مرخصی و اینکه آیا این مرخصی با حقوق است یا خیر. جواز کسب، پروانه فعالیت، کارت بازرگانی, لیست بیمه 6 ماه آخر، برگه مالیاتی پرداخت شده، کارت پرسنلی، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت دانشجویی و ...)

*در صورت کامل نبودن مدارک شغلی خود از مدارک شغلی همسر هم می توانید بهره ببرید.

مدارک میزبان در انگلستان

  • دعوتنامه
  • کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده
  • پرینت حساب بانکی
  • مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد
  • فیش حقوقی
  • سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه
  • آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده
  • قبوض پرداختی از قبیل آب، برق و گاز
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به انگلیسی برای 3 ماه گذشته، سپرده های بانکی و...
  • برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان انگلیسی برای 6 ماه گذشته الزامی است
  • اصل و ترجمه رسمی سند ملکی، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه

ترجمه رسمی (دارالترجمه) برای تمامی مدارک گفته شده کافی است و نیازی به مهر دادگستری و تایید وزارت امور خارجه نیست.

از آنجا که در روز تحویل مدارک، مصاحبه ای انجام نمی گردد، همه مدارک گفته شده در بالا باید کامل و دقیق باشد. خصوصا مدارک بانکی شامل درآمد و مخارج ماهیانه که در فرم درخواست ویزا باید دقیقا بیان شوند.

منبع: کجارو / gov.uk / vaghtuk.ir

به "سفارت انگلیس و دریافت ویزای این کشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفارت انگلیس و دریافت ویزای این کشور"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید