طرز تهیه بریانی عربی خوشمزه و بسیار خوش طعم

به گزارش وبلاگ ایتالیا، بریانی عربی، پلویی خوش طعم با ادویه های مخصوص هندوستان می باشد، برای آشنایی با طرز تهیه بریانی عربی در ادامه مطلب همراه ما باشید

طرز تهیه بریانی عربی خوشمزه و بسیار خوش طعم

به گزارش وبلاگ ایتالیا به نقل از آکا ایران

مواد لازم برای 5 نفر :

  • برنج: چهار پیمانه
  • سینه مرغ: یک عدد کامل
  • سزیجات معطر (نعنا، جعفری، گشنیز): سه چهارم پیمانه (خرد شده مخلوط باهم)
  • بادام هندی (خام): نصف پیمانه
  • بادام (خام و پوست کنده): نصف پیمانه
  • پیاز(سرخ شده): سه قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • سیر: 2 حبه
  • زنجبیل (رنده شده): یک قاشق مرباخوری
  • فلفل سبز(تند): یک عدد
  • ادویه گراماسالا: یک قاشق غذاخوری (اگر در دسترس نداشتید از ادویه کاری نیز می توانید بهره ببرید)
  • شیر: نصف پیمانه
  • زعفران: یک قاشق مربا خوری
  • هل: چهار عدد
  • روغن و نمک: به میازن لازم
  • فلفل: به میزان دلخواه
  • طرز تهیه بریانی عربی

    ابتدا بادام ها را در روغن تفت میدهیم سپس بادام ها را از روغن خارج نموده، روی دستمالی قرار می دهیم تا روغن آن ها گرفته گردد (بادام ها را قبلا در آب بخیسانید، می توانید شکر و گلاب نیز برای طعم بهتر آن در آب بریزید). سپس سیر را له نموده همراه با فلفل سبز خرد شده و پیاز و زنجبیل در روغن تفت می دهیم، سینه مرغ را که به قطعات دلخواه تکه نموده ایم به این مواد اضافه نموده و هم میزنیم تا مرغ به خوبی تفت بخورد، در این مرحله از طرز تهیه بریانی عربی, ادویه گراماسالا همراه با نمک و فلفل را اضافه نموده، پس از کمی تفت خوردن، سبزیجات معطر و بعد از آن رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و همین طور به هم زدن ادامه میدهیم تا رب به خوبی تفت بخورد. بنابراین مواد ما برای گذاشتن در میان برنج، آماده است. در این مرحله از طرز تهیه بریانی برنج را در آب جوشی که در آن هل ها را انداخته ایم می ریزیم و نمک آن را اندازه می کنیم، برنج را در زمان تعیین آبکش نموده و پس از ریختن مقداری از برنج در ظرف، مواد آماده شده به همراه بادام های تفت خورده را روی آن قرار می دهیم و سپس بقیه برنج را روی آن می ریزیم. در این قسمت از دستور پخت پلوی بریانی عربی، زعفران را کوبیده با شیر مخلوط نموده و به صورت پخش، روی برنج ها می ریزیم، سپس دم کنی را روی آن قرار می دهیم و پس از بخار کردن برنج، حرارت را خیلی کم نموده تا ته نگیرد و به آرامی برنج دم بکشد. پس از مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه پلو آماده است

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه بریانی عربی خوشمزه و بسیار خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بریانی عربی خوشمزه و بسیار خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید