طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و موز ، خانگی و سریع
به گزارش وبلاگ ایتالیا، دسر یکی از آن خوراکی هایی است که می گردد به تعداد افراد روی زمین، دستورهای مختلف برای آن پیدا کرد. هر کشوری یا حتی هر شهری دسر مخصوص به خودش را دارد، با مزه ها و بافت های منحصر به فرد. برخی از دستورها اما از قدیم تا الان، به خاطر سادگی تهیه همواره پرطرفدار مانده اند، مثل کیک های یخچالی و دسرهای میوه ای. در این مطلب طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و موز را یاد می گیریم، یک دسر خیلی ساده که نیازی به پخت در فر یا گاز ندارد و در یخچال خانه شما آماده می گردد. دسر پتی بور و موز را برای عصرانه های ساده و محبت آمیز یا حتی بعد از شام در یک مهمانی خانوادگی درست کنید و از طعم خنک و میوه ای آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه دسر پتی بور با موز
- بیسکوییت پتی بور ساده 2 بسته
- دسر آماده موزی 2 عدد
- موز 2 عدد
- پودر دارچین یک قاشق چای خوری
- اسپرینکل شکلاتی نصف لیوان
طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و موز
1. آماده کردن پایه دسر
دسرهای یخچالی معمولا مجموعه ای از مواد شیرین هستند که باید چند ساعت در یخچال بمانند تا منسجم شوند و به اصطلاح به خورد هم بروند. اگر گاز یا فر ندارید یا فرصت پختن کیک فراهم نیست، این بار یک دسر یخچالی بیسکوییتی را تست کنید.
در مرحله اول، باید پایه دسر را بچینید. در یک پیرکس کوچک یا ظرف مخصوص کیک (مدل های فلزی)، بیسکوییت ها را کنار هم بچینید بچینید. توجه کنید که هرچه تعداد بیشتری پتی بور کف ظرف بچینید، عرض دسر بیشتر خواهد بود. اگر می خواهید یک دسر کوچک و باریک داشته باشید، ظرفی با سطح مقطع کوچک انتخاب کنید و عرض آن را با دو یا سه بیسکوییت پر کنید. حالا وقت آن رسیده که مواد میانی دسر را آماده کنید.
2. چیدن لایه ها
روی لایه زیرین بیسکوییت های پتی بور (همانی که کف ظرف چیده شده) با قاشق یا لیسک دسر موزی بزنید. این دسر باید همه جای بیسکوییت ها را بپوشاند تا کاملا به آن ها طعم بدهد و بعلاوه جایی از دستر خشک نماند. این مایع شیرین و خوشمزه، متصل نماینده اجزای دسر به همدیگر است، پس حسابی در استفاده از آن سخاوت به خرج بدهید.
حالا موزها (ترجیحا موزهای رسیده و نرم) را در یک کاسه با چنگال یا پوره کن له کنید تا کاملا پوره شوند. یک یا دو قاشق از پوره به دست آمده را روی دسر پخش کنید. حالا یک لایه دیگر پتی بور روی لایه قبلی بگذارید و همین فرایند را ادامه بدهید.
هر چه لایه های بیشتری از بیسکوییت و دسر موزی را روی هم بگذارید، ضخامت دسر شما بیشتر خواهد شد و البته زمان بیشتری باید در یخچال بماند.
در لایه آخر اندازه کمتری از موز (مثلا یک قاشق) را روی بیسکوییت حسابی پخش کنید. این لایه روی دسر شما را تشکیل می دهد و می توانید به دلخواه آن را تزیین کنید.
3. استراحت دسر در یخچال
دسرهای یخچالی هرچه بیشتر در یخچال بمانند، خوشمزه تر می شوند. دسر پتی بور باید از یک تا پنج ساعت در یخچال بمانند تا فرم کیکی بگیرد و طعم و مزه مجذوب نماینده و خنک خود را پیدا نمایند. دسر پتی بور و موز خود را با ظرفش درون یخچال بگذارید و حداقل یک نصف روز قبل از سرو آن صبر کنید.
4. سرو
برای بیرون آوردن از ظرف دور تا دور آن را با چاقو ببرید و یک مستطیل یا مربع منظم در ظرف سرو بگذارید. یا حتی به صورت اسلایس شده در یک ظرف شیرینی خوری بچینید. بعد از بیرون آوردن، روی تکه های دسر را با پودر دارچین و اسپرینکل شکلاتی تزیین کنید.
سوالات متداول
اگر اولین بار است که دسر بیسکویت پتی بور درست می کنید، احتمالا پاسخ این سوال ها به شما یاری می نماید.
آیا می توانم از بیسکوییت های طعم دار برای دسر استفاده کنم؟
بله، اگر طعمشان را دوست دارید. در دسر پتی بور موزی به دلیل شیرینی نسبتا زیاد موز و دسر موزی، پیشنهاد می کنیم که بیسکوییت یا همان پایه دسر چندان شیرین نباشد تا طعم نهایی کیک را همه دوست داشته باشند و دل را نزند.
دسر پتی بور موزی را چقدر می توانم در یخچال نگه دارم؟
کیک های یخچالی اغلب تا چهار یا پنج روز در یخچال سالم و تازه می مانند (اگر روی ظرفشان سلفون بکشید یا در ظرف دربسته بگذارید). اما بعد از این مدت به دلیل وجود شیر در دسرهای آماده، بهتر است آن ها را استفاده نکنید. برترین زمان برای سرو دسر پتی بور تا 48 ساعت بعد از تهیه آن است.
برای روی دسر از چه موادی استفاده کنم؟
برترین حالت این است که حدود پنج ساعت قبل از سرو، دسر را در یخچال بگذارید تا حسابی نرم و خوش طعم گردد. اما اگر عجله دارید، بعد از 2 ساعت هم می توانید آن را سرو کنید.
دسر چقدر باید در یخچال بماند؟
تقریبا از همه میوه ها و مواد تزیین کیک های عادی، برای کیک های یخچالی هم می توانید بهره ببرید. چیزهایی مثل میوه، خامه، پودر کاکائو، شکلات رنده شده یا اسپرینکل با طعم های مختلف.
منبع: کتاب کاله