طرز تهیه پیتزا با نان لواش در ماهیتابه و فر
به گزارش وبلاگ ایتالیا، دنبال یک غذای خوشمزه و فوری می گشت؟ پیتزا با نان لواش می تواند گزینه خوبی باشد چون دیگر لازم نیست برای تهیه پیتزا ساعت ها وقتتان را صرف تهیه خمیر پیتزا کنید. کافی است نان لواش، سس، پنیر و مواد دلخواه خود را داشته باشید و در عرض چند دقیقه یک پیتزای داغ را نوش جان کنید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه پیتزای ساده را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه پیتزا با نان لواش در فر و ماهیتابه را آنالیز خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه پیتزا با نان لواش در ماهیتابه
- نان لواش 2-3 عدد
- سس گوجه 4-6 قاشق غذاخوری
- پنیر موزارلا 200 گرم
- مواد دلخواه برای روی پیتزا به مقدار لازم
- ادویه های مناسب به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا با نان لواش در ماهیتابه
1. آماده کردن لایه نان و سس
اولین مرحله از طرز تهیه پیتزا با نان لواش درست مثل طرز تهیه پیتزا خانگی در ماهیتابه بدون فر این است که ابتدا تابه ای که می خواهید پیتزا را در آن تهیه کنید روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن داخلش بریزید تا کمی گرم گردد سپس نان لواش را به مقدار تابه خود برش بزنید و داخل تابه قرار دهید. بعد بلافاصله سس گوجه را روی نان بریزید و نان را با سس بپوشانید.
2. پخت پیتزا با نان
اکنون پنیر پیتزا را روی سس بریزید و بعد مواد دلخواهتان را مانند گوشت چرخ نموده، سوسیس، کالباس، فلفل دلمه ای، قارچ، پیاز، ذرت و زیتون را روی پنیر بریزید.بعد هم ادویه های مدنظرتان مثل نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر را به دلخواه اضافه کنید و در تابه را رویش بگذارید و حرارت را کمی زیاد کنید.
حدود 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا پنیر آب شده و نان لواش کمی برشته گردد در نهایت هم پیتزا را از روی حرارت بردارید و به دلخواه برش بزنید و سرو کنید. نوش جان!
نکته: برای اینکه پنیر پیتزا به طور یکنواخت آب گردد، می توانید از شعله پخش کن بهره ببرید.
نکته: بعلاوه می توانید برای اینکه پیتزا طعم دودی به خود بگیرد، قبل از پخت، به مدت چند دقیقه نان لواش را روی شعله مستقیم گاز قرار دهید.
طرز تهیه پیتزا با نان لواش در فر
برای تهیه پیتزا با نان لواش در فر ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید بعد نان لواش را به مقدار سینی فر برش بزنید و روی سینی قرار دهید سپس روی نان لواش را با سس گوجه کاملا بپوشانید و بعد درست مثل طرز تهیه پیتزای نان لواش در تابه باقی مواد را اضافه کنید و در نهایت سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شده و نان لواش هم کمی برشته گردد سپس پیتزا را از فر خارج نموده و به دلخواه خود برش بزنید و سرو کنید.
نکات تکمیلی برای تهیه پیتزا با نان لواش
همان طور که دیدید تهیه و پخت پیتزا با نان لواش کار ساده ای است که با کمی دقت می تواند یک غذای خوشمزه باشد. اما خوب است نکات و فوت وفن های تهیه آن را هم بدانید.
نکاتی پیرامون نحوه استفاده از نان لواش برای تهیه پیتزا
برای اینکه نان لواش خیلی خشک نگردد، می توانید قبل از استفاده از آن، نان را به مدت چند ثانیه در آب ولرم خیس کنید و بعد آب اضافی آن را بگیرید. اما اگر می خواهید پیتزا را در فر بپزید، می توانید قبل از قرار دادن نان لواش در فر، به آن کمی روغن مایع بزنید تا نان نرم تر گردد.
استفاده از انواع نان یا خمیر نان های مختلف برای تهیه پیتزا
برای تهیه پیتزا با انواع نان می توانید از نان های دیگر مانند نان سنگکک، نان بربری یا نان تست یا نان ساندویچ هم بهره ببرید. البته اگر دوست دارید می توانید با استفاده از خمیر این نان ها هم پیتزا تهیه کنید. طرز تهیه پیتزا با نان تست را می توانید با جزییات در کتاب کاله مطالعه کنید. البته اگر دوست دارید پیتزایی مثل رستوران ها داشته باشید خوب است حتما آن را با خمیر پیتزا تهیه کنید. طرز تهیه خمیر پیتزا را هم در کتاب کاله بخوانید.
استفاده از انواع سس برای تهیه پیتزا
برای اینکه پیتزای شما طعم بهتری داشته باشد، می توانید از سس های مختلف مانند سس مایونز، سس فرانسوی یا سس پستو به جای سس گوجه فرنگی بهره ببرید. اگر دوست دارید سس گوجه فرنگی را در منزل تهیه کنید، می توانید طرز تهیه سس گوجه برای پیتزا را در کتاب کاله بخوانید.
بعلاوه می توانید از سبزیجات تازه مانند ریحان، فلفل سبز یا پیازچه برای تزیین پیتزا بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله