طرز تهیه اسپاگتی گیاهی خوشمزه و مجلسی

به گزارش وبلاگ ایتالیا، تهیه یک غذای کاملا گیاهی برای یک وعده می تواند انتخابی سالم، خوشمزه و هیجان انگیز باشد. اما شاید شما هم از دستورات تکراری برای پخت این نوع غذاها خسته شده باشید. در بین غذای گیاهی، انواع مختلف اسپاگتی همواره محبوب و آسان هستند. در این مطلب، ما برای شما طرز تهیه یک اسپاگتی گیاهی خوش طعم و متفاوت را آماده نموده ایم. اگر گیاهخوار یا وگن هستید، با ما همراه باشید تا یکی از آسان ترین دستورهای طبخ را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه اسپاگتی گیاهی خوشمزه و مجلسی

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی گیاهی

  • اسپاگتی یک بسته
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  • سیر چرخ شده یک حبه
  • کدو سبز حلقه شده دو عدد
  • هویج حلقه شده یک عدد
  • پیاز قرمز خرد شده یک عدد
  • گوجه درشت خرد شده یک عدد
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • ادویه ایتالیایی یک قاشق چای خوری
  • پودر فلفل قرمز ینصف قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
  • ریحان خرد شده (برای تزئین) به اندازه لازم

طرز تهیه اسپاگتی گیاهی

مرحله اول

قبل از هر کاری، بد نیست که در خصوص آداب اسپاگتی خوردن کمی مطالعه کنید تا این غذای خوشمزه را به شیوه خود ایتالیایی ها سرو و میل کنید. حالا مثل روش تهیه اسپاگتی با سس آووکادو، بسته اسپاگتی را در یک قابلمه آب جوش بریزید و مطابق دستور روی بسته، اجازه دهید بپزد .سپس اسپاگتی را از آب خارج کنید. در این مرحله کاملا مراقب مقدار پخت اسپاگتی باشید، چرا که پس از خارج کردن آن ها از آب جوش، دیگر پخته نمی شوند. پس باید به درجه ای از پخت رسیده باشد که به آسانی نوش جان کنید. در این مرحله یک فنجان از آب اسپاگتی را برای ادامه دستور نگه دارید.

مرحله دوم

یک قابمله را روی شعله بگذارید؛ روغن و سیر را مخلوط کنید و تا زمانی که عطر سیر بلند گردد صبر کنید. سپس کدو، هویج و پیاز را اضافه کنید و اجازه دهید که سبزیجات نرم شوند.

پس از هفت دقیقه، رب و گوجه فرنگی را به قابمله اضافه کنید. در همین مرحله، ادویه ایتالیایی، نمک، پودر فلفل قرمز و پودر فلفل سیاه را اضافه کنید تا با مواد کاملا ترکیب گردد. اجازه دهید مواد 10 دقیقه روی شعله بمانند.

مرحله سوم

اسپاگتی را به سس اضافه کنید. در این مرحله از تهیه اسپاگتی گیاهی، آب جوشی که از قبل برداشته بودید را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا سس به خورد رشته های اسپاگتی برود. در صورت لزوم می توانید از آب بیشتری بهره ببرید.

در آخر اسپاگتی را به ظرف مورد نظرتان منتقل کنید و ریحان را روی غذا بریزید. اگر وگن نیستید می توانید کمی موزارلای رنده شده هم روی پاستا بپاشید یا اینکه مثل روش تهیه اسپاگتی سیر و قارچ، از پودر پنیر پارمسان بهره ببرید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه اسپاگتی گیاهی خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسپاگتی گیاهی خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید