آشپزی

طرز تهیه کشک (خشک و مایع) خانگی با همه نکات و ترفندها

کشک یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین فرآورده های شیر است که شما می توانید به راحتی آن را در خانه درست کنید. در این صورت دیگر دست تان برای درست کردن انواع غذاهای محلی و سنتی باز است؛ کشک محلی نسبت به کشک های پاستوریزه خواص بیشتری دارد و سرشار از انواع ویتامین...

8 مهر 1403

طرز تهیه پیتزا با نان لواش در ماهیتابه و فر

دنبال یک غذای خوشمزه و فوری می گشت؟ پیتزا با نان لواش می تواند گزینه خوبی باشد چون دیگر لازم نیست برای تهیه پیتزا ساعت ها وقتتان را صرف تهیه خمیر پیتزا کنید. کافی است نان لواش، سس، پنیر و مواد دلخواه خود را داشته باشید و در عرض چند دقیقه یک پیتزای داغ را...

31 تیر 1403

طرز تهیه دنت توت فرنگی خانگی در 30 دقیقه با طعم بازاری

دنت توت فرنگی یک دسر خوشمزه با بافتی نرم و دلپذیر است که در بین گروه های سنی مختلف خصوصا بچه ها محبوبیت زیادی دارد. این دسر خوش طعم و ساده را می توان در طعم های گوناگون به صورت خانگی تهیه کرد. دنت توت فرنگی هم به تنهایی نوش جان می گردد و هم برای تزیین کیک...

13 اردیبهشت 1403

طرز تهیه آش ماش بدون گوشت سریع و آسان

آش ماش یکی از آش های خوشمزه و اصیل ایرانی است که به خاطر داشتن خواص بالایی که دارد می تواند گزینه خوبی برای افطار و البته روزها و شب های سرد زمستان باشد. این آش هم مثل خیلی از غذاهای اصیل ایرانی در طی زمان و در شهرهای مختلف با توجه به مواد موجود در هر منطقه...

9 فروردین 1403

طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و موز ، خانگی و سریع

دسر یکی از آن خوراکی هایی است که می گردد به تعداد افراد روی زمین، دستورهای مختلف برای آن پیدا کرد. هر کشوری یا حتی هر شهری دسر مخصوص به خودش را دارد، با مزه ها و بافت های منحصر به فرد. برخی از دستورها اما از قدیم تا الان، به خاطر سادگی تهیه همواره پرطرفدار...

8 آذر 1402

طرز تهیه سس براق فرانسوی برای روکش کیک مناسب قنادان

سس فرانسوی به عنوان یک سس پر کاربرد در قنادی ها شناخته می شود. از آنجایی که تهیه سس فرانسوی از ابتدا ممکن است زمان بر باشد، معمولا در قنادی ها از نسخه های آماده این سس استفاده می شود. در اینجا، طرز تهیه سس براق فرانسوی یا سس آینه ای یا سس گلیز را با مواد...

16 آبان 1402

برترین رستوران های شیراز برای شکم گردی غذاهای محلی

سفر و غذاخوردن دو شادی بی نظیری هستند که تمامی اعضای تن مان را فرا می گیرد. در هر شهری، رستوران ها به عنوان آینه ای درخشان از فرهنگ، ذوق و معماری آن شهر پرده برمی دارند. شیراز، این شهر زیبا که با تاریخچه ای برجسته در فرهنگ، تاریخ، ادبیات و هنر معروفیت دارد...

1 مهر 1402

ماکارونی با سس اسفناج، غذایی لذیذ گیاهی و بسیار مقوی

ماکارونی با سس اسفناج یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که بدون داشتن گوشت می تواند وعده ای مناسب برای گیاهخواران باشد.

14 شهریور 1402

طرز تهیه برنج کته به 3 روش رستورانی بدون شفته شدن!

اگر می خواهید در زمان کم برترین برنج کته را درست کنید این مطلب را از دست ندهید.

17 مرداد 1402

کره گیاهی چیست و از چه درست می گردد؟

این روزها افراد بیشتر و بیشتری به سراغ رژیم های گیاهی می روند و دلایل مختلفی هم برای این کار خود دارند: از دغدغه های اخلاقی راجع به محیط زیست گرفته تا نگرانی های مربوط به سلامت فردی. کره گیاهی هم یکی از آن خوراکی های خوش طعمی است که به خاطر عدم استفاده از...

29 خرداد 1402

با یک غذای شیرین مهمان گرمساری ها باشید ، کشمش پلو با مرغ را با این روش خاص بپزید

از همان زمان بچگی هر وقت به گرمسار، شهر آبا و اجدادیمان سفر می کردیم و مهمان خانه یکی از فامیل ها می شدیم حتما یکی از غذاهای آنها کشمش پلو با مرغ بود.

12 اردیبهشت 1402

ماجرای فست فودهایی که گوشت یخ زده و مرغ مرده طبخ می نمایند! ، عایدی صنف غذافروشی ها در ماه رمضان

مشتری فرشته ای است که روزی ما را به همراه می آورد! این جمله را که بر شیشه مغازه اش دیدم، ناخودآگاه لبخندی بر لب هایم مهمان شد...

21 فروردین 1402

با روغن های طبیعی ضدآفتاب بسازید

همان طور که می دانید، به یاری ضدآفتاب می توان از اثرات مخرب نور بیش از حد آفتاب روی پوست جلوگیری کرد. به همین دلیل استفاده از کرم های ضدآفتاب اهمیت زیادی دارد.

26 اسفند 1401

4 طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه با سیب زمینی خام و پخته

کوکو سیب زمینی یک وعده غذای سریع برای شام و ناهار و جزو بهترین است که اگر با سیب زمینی خام درست شود، در کمتر از 30 دقیقه آماده سرو و میل کردن است. کوکو سیب زمینی را با سیب زمینی پخته هم درست می کنند که هم زمان بیشتری برای پخت لازم دارد (به خاطر مرحله پخت سیب...

18 اسفند 1401

نخستین مجوز برگزاری دوره آموزشی گردشگری غذا در استان کردستان صادر شد

ایرنا/ براساس آخرین خبر و گزارشهای بدست رسیده، نخستین مجوز برگزاری دوره آموزشی گردشگری غذا در استان کردستان صادر شد.

3 اسفند 1401

نکات مفید برای سفر به دور جهان و لذت سفری راحت و امن

سفر کردن از جمله کارهای لذت بخش و دوست داشتنی برای خیلی از افراد است. تماشا مکان های تازه و آشنا شدن با فرهنگ های مختلف جوامع گوناگون و بعلاوه خوردن غذاهای رسمی و محلی مکان مورد نظر همه این ها از جمله مواردی هستند که در بین تجربیات مفید برای سفر به دور...

18 دی 1401

3 طرز تهیه لواشک پرتقال در آفتاب، فر و روی شوفاژ و بخاری

لواشک پرتقال یکی از محبوب ترین تنقلاتی است که با می توان آن را در پاییز و زمستان تهیه کرد. از انواع پرتقال های به ویژه پرتقال های ترش می توانید در طرز تهیه لواشک پرتقال استفاده کنید. در این مقاله از در ، طرز تهیه لواشک پرتقال به 3 روش آفتابی، در فر و روی...

4 دی 1401

5 نکته مهم برای تهیه کیک لیمو خوشمزه در منزل

کیک لیمو نوعی کیک عصرانه خوشمزه و خوش طعم است که بافت نرم و سبکی دارد و به علت داشتن لیمو در ترکیباتش کیک بسیار خوشبویی است.

24 آذر 1401

طرز تهیه موساکا ، فوت و فن درست کردن یک غذای خوشمزه و متفاوت با بادمجان

ترکیب گوشت و بادمجان همیشه لذیذ بوده است؛ موساکا هم از این ترکیب استفاده کرده و باب میلتان خواهد بود. در ادامه با طرز تهیه موساکا غذایی با گوشت و بادمجان آشنا می شوید.

4 مهر 1401

طرز تهیه قطاب یزدی خوشمزه در خانه

آرد را به آرامی به خمیر اضافه کنید. توجه داشته باشید که خمیر را بیش از حد سنگین نکنید چرا که باعث خشکی و پف نکردن قطاب خواهد شد. در مقابل اگر آرد کمتر از حد معمول اضافه گردد پف قطاب بیش از حد می گردد.

24 شهریور 1401
تعداد: (43)